Compromís ha organitzat una tertúlia amb representants dels sectors afectats pel tancament de la RTVV

Anna Serrano: “Des de Compromís estem al costat dels afectats, dels treballadors i de tot el poble valencià. Reivindiquem i exigim uns mitjans de comunicació públics, en valencià i de qualitat”.

La regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Anna Serrano, ha anunciat que el dimecres, dia 20 de novembre, han organitzat una tertúlia al pub L’Escenari, a les 19.30 h, sobre el passat, present i futur de la RTVV. En aquesta tertúlia distints professionals de la informació i la comunicació: periodistes, actors i tècnics en imatge i so, dobladors, etc.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

Durant una setmana la societat valenciana ha expressat el seu rebuig a la decisió presa pel president Fabra. Els valencians exigeixen una ràdio i una televisió pròpies. No oblidem que són la nostra finestra al món, el nostre altaveu”.

Anna Serrano expressa que: “el tancament de RTVV representa un atemptat greu contra la llengua, la cultura i les tradicions dels valencians, per una banda; i per l’altra, deixa tocada de mort la indústria audiovisual valenciana, un sector que ja estava agonitzant des dels inicis de la crisi. De fet, algunes fonts assenyalen que el tancament de RTVV liquidarà el 95% de l’audiovisual valencià. Ens imaginem quants llocs de treball directes i indirectes desapareixeran? És aquesta la millor manera d’estar eixint de la crisi?”.

Els valencians reclamem una televisió de qualitat, i creiem que açò possible, que és viable i sostenible econòmicament. I un bon exemple és que Canal 9 ha estat líder d’audiència precisament des que el PP ha deixat de tenir el control” —conclou la regidora.

 

Anna Serrano, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi. 

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *