COMPROMÍS Alcoi celebra l’any Estellés amb un sopar popular d’homenatge al poeta el 30 de novembre‏

Anna Serrano: “Des de Compromís hem volgut organitzar el I Sopar Estellés a Alcoi. De fet, ja fa 4 anys que s’organitzen en moltes poblacions i és una convocatòria anual per retre-li homenatge al poeta valencià més conegut”.

La regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat que el dissabte, dia 30 de novembre, han organitzat un Sopar Estellés al restaurant Hostal Savoy, a les 21 h

Anna Serrano recorda que: ”Aquest sopar se’l va inventar Josep Lozano, prenent l’exemple dels sopars homenatge que es fan a Escòcia en homenatge a Robert Burns, poeta nacional escocès. En definitiva, es tracta d’un sopar-festa popular d’homenatge en definitiva al poble escocés”.

“El que es pretén és trobar-nos per compartir sopar, poesia i cançons. I per això estarem acompanyats de poetes, músics i de totes les persones que tinguen gust d’acudir-hi perquè també el recital és lliure”.

El sopar té un cost de 12 euros i les persones que hi vulguen assistir han d’inscriure’s per correu electrònic (alcoi@blocalcoi.com). Comptarem amb la presència dels escriptors Mercé Climent i Francesc Gisbert, que conduiran l’acte.

 Finalment la regidora declara que: “Ara, quan la realitat política del país i la social no són ben bé coincidents els Sopar Estellés poden servir més que mai per a ajuntar un País Valencià invisibilitzat per la maquinària del PP. Recodem que recentment els valencians hem patit agressions greus cap a la nostra llengua i la nostra cultura per part del govern de la Generalitat. Recordem que el PP cada any elimina línies en valencià als nostres centres educatius i que el president Fabra ha anunciat fa uns dies el tancament de RTVV, un colp baix al nostre autogovern”.

Anna Serrano, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *