COMPROMÍS proposa solucions urgents per al servei d’autobús urbà als Instituts

Paco Blay: “Els estudiants són usuaris habituals i haurien de poder disposar d’un millor servei, almenys pel que fa al temps d’arribada” 

El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha manifestat que el seu grup ha rebut diverses queixes sobre el funcionament del servei d’autobús urbà pel que fa al transport dels alumnes que han de traslladar-se diàriament als Instituts P. Vitória i Batoi. Per això han formulat dos precs per a ser estudiats en la propera Comissió Informativa. “Bàsicament els alumnes i els pares es queixen que els autobusos fa molta volta i que arriben minuts després d’haver començat l’horari lectiu”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

 

Segons el regidor, és cert que hi ha un compromís de revisió de les línies quan funcionen els dos ponts, i per tant canviar ara itineraris és complicat. “Però els horaris sí que poden tenir una solució més fàcil perquè els alumnes puguen arribar a hora a les classes”.

Blay informa que alguns dels implicats ens han suggerit una solució relativament senzilla per al P. Vitòria, i que  podria ser que el primer autobús de la línia 2 eixira al matí (els dies d’activitat escolar normal) a les 7.30 de la Plaça Enric Valor, recórrer el carrer Santa Rosa, pujar a l’Institut P. Vitòria pel Pont de Fernando Reig, i finalment incorporar-se ja a la parada de Sant Vicent per a iniciar l’itinerari previst. “Aquesta solució paga la pena estudiar-la perquè estalviaria  temps als estudiants”.

Per això el grup Compromís farà dos precs per la propera Comisió Informativa:

1.         Que es convoque amb caràcter d’urgència una reunió amb tots els implicats (estudiants, pares, professors, regidors i representants de Subús) per estudiar una solució al problema.

2.         Que s’estudie la proposta que isca un primer autobús des de Sant Rosa (p.e. des de la parada de la Uixola) els dies d’activitat acadèmica amb temps suficient perquè puguen els estudiants arribar a hora i evitar fer pegar tanta volta.

Paco Blay, regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *