COMPROMÍS NO DÓNA SUPORT A LA VISITA A ALCOI DEL PRESIDENT FABRA

David Abad, portaveu de Compromís, ha expressat la denúncia del seu grup a les polítiques antisocials del PP. “Per això hem decidit no donar suport a la visita a Alcoi del president Fabra per a inaugurar els ponts; i per tant només acudirem a la inauguració del pont de Francisco Aura per la gran consideració cap a la seua persona”.

Per a Compromís “Francisco Aura es mereix un homenatge com el de hui per la seua trajectòria cívica, el seu compromís i la seua dignitat humana en defensa dels valors com la pau i la solidaritat. Aura ha estat víctima de la intolerància i l’horror nazi, i ara el fet de posar el seu nom a un pont representa tot un símbol. De fet, un pont és una via que comunica un espai i un altre. Simbolitza la unió, la cooperació, l’ajuda, el suport.

Segons Abad: “el president Fabra representa tot el contrari: la mala gestió, com ha demostrat amb el tancament de la RTVV; la censura, amb el tancament de TV3 i ara de Catalunya Ràdio; l’aplicació de mesures incongruents i de retallades cap als més desfavorits, com són les persones de la tercera edat, els dependents, els afectats per la hipoteca i un llarg etcètera. En definitiva, els valencians tenim un president i un partit, el PP, que governen per als rics i per a la banca, i deixen de costat les persones.“

 

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Declaració en àudio-mp3: www.notespremsa.compromisalcoi.com

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *