El regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad, ha volgut eixir en defensa de la posició de la Cambra de Comerç d’Alcoi sobre la política industrial de l’actual govern en el sentit que criticaven l’escassa ambició en matèria de sòl industrial i que centraven part del seu esforç en un referèndum sobre les dates de la festa de Moros i Cristians.

El portaveu considera que les observacions que ha fet la Cambra de Comerç tenen la seua lògica i és perfectament comprensible la seua preocupació, ja que és una de les mancances del nostre municipi. “És cert que no és fàcil trobar al terme municipal d’Alcoi un lloc adient per a instal·lar centres de producció. Però pel que hem vist fins ara, les propostes del govern es queden curtes. Per exemple, des de Compromís ja vam denunciar, i així ho vam trametre a l’equip redactor, que les anomenades “àrees d’oportunitats” eren insuficients i que es pensara també en la possibilitat d’un parc tecnològic urbà”. 

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací. 

 Abad lamenta l’escasa capacitat d’acceptació per part de govern de les crítiques d’entitats com la Cambra de Comerç, sempre preocupada pel futur de la ciutat, i que han estat formulades des de la lleialtat a les necessitats del municipi. “No és normal que hagen eixit a contestar –i no sempre de manera afortunada- tres regidors i el mateix alcalde, prova que els ha sentat molt malament. Des del nostre punt de vista cal que el govern tinga una actitud més receptiva i constructiva sempre, com correspondria a un govern que està sempre pensant en el bé general, i no estar a la defensiva, com si tingueren inseguretat o mala consciència”.

 

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi