ANNA SERRANO: “Tenen la intenció de continuar amb la reparació de la Beniata o és un altra campanya de publicitat del govern?”

A principis de juny el regidor d’Obres i Serveis Jordi Martínez va anunciar que l’Ajuntament havia iniciat la reparació integral de les voreres de la Beniata. Segons Anna Serrano:En Compromís vam rebre queixes de distints veïns del carrer Alacant pel mal estat en què es troba tota aquesta zona. També vam tenir constància que algun veí va demanar a l’Ajuntament, a través de la bústia ciutadana, que es resolgueren aquestes deficiències.”

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

A la secció d’ arxiu audiovisual o punxant ací podeu vore les fotos.

Han passat mesos i, pel que hem vist, només s’han subsanat desperfectes en un tram minúscul del carrer Alacant. I ara a l’estiu, que hi ha menys trànsit, s’hauria d’haver aprofitat per a fer les intervencions oportunes —expressa Serrano.

La regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi pregunta al govern municipal: “si té la intenció de continuar amb la reparació completa de totes les voreres de la Beniata o si solament tenia previst reparar-ne un tram. Perquè la veritat és que el carrer Alacant està en un estat lamentable, cal una revisió i reparació integral de tota la zona, que presenta prou desperfectes. Les voreres són intransitables, estan mig alçades i trencades,  hi ha pals de la llum enmig de la vorera. Fins i tot hi ha unes canonades d’aigua que van per damunt de la vorera i que haurien de soterrar-se.”

 

 

Anna-Raquel Serrano, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *