El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay,  ha comunicat que el grup de Compromís a les Corts Valencianes ha presentat una bateria de preguntes sobre la problemàtica de la neteja dels instituts de les comarques de l’Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla.

Segons hem pogut saber hi ha 40 treballadors de l’empresa Limpiezas Raspeig, responsable de la neteja dels instituts de les nostres comarques, que porten 4 mesos sense cobrar els seu salari, i que han amenaçat d’anar a la vaga el 10 de novembre si no perceben les quantitats que l’empresa els deu” —explica Blay.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací

A la secció de documents o punxant ací podeu vore l’escrit presentat a la mesa de les Corts .

 

Per això el diputat de Compromís Josep M. Pañella s’ha interessat pel problema i ha portat a la Mesa de les Corts diverses preguntes sobre si la Conselleria responsable està al dia en els pagaments a l’empresa Limpiezas Raspeig, i si ho està què en pensa fer perquè els treballadors cobren les seues nòmines i no facen vaga.

També el diputat de Compromís pregunta a la Conselleria quines mesures prendrà amb relació a l’empresa si es produeix la vaga i s’interromp el servei de neteja dels centres educatius afectats. ”Entenem que la neteja dels centres és un servei bàsic que s’ha de garantir amb totes les condicions—remarca el regidor

I Blay conclou que: “Des de Compromís manifestem i ratifiquem el nostre suport als treballadors que fins ara han estat tants mesos treballant sense cobrar, malgrat els incompliments salarials de l’empresa concessionària”.

 

Paco Blay, regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi