Màrius Ivorra: “Compromís és el primer partit a Alcoi que convoca primàries”

Comença el procés de Primàries a Compromís. Des de hui dia 15 fins al 19 de desembre és el termini per a presentar candidatures als municipis de menys de 100.000 habitants. Segons Màrius Ivorra: “Les Primàries en Compromís són una expressió inequívoca de la nostra ferma creença en la democràcia participativa, interna i externa, tal com assenyalen els nostres principis.” El secretari local explica que: “Compromís és el primer partit a Alcoi que ha convocat aquest procés de Primàries obert a la ciutadania i per a configurar tota la llista —i potser l’únic. Un procés obert en què qualsevol persona pot presentar-se com a candidata a l’Alcaldia, o a formar part de la llista; i qualsevol persona valenciana i major de 16 anys hi pot votar.” Ivorra recorda que fins al 21 de gener està obert el període d’inscripció al cens de Primàries i que qualsevol persona pot registrar-se en l’enllaç directe http://compromis.net/espai/primaries Es podrà votar per internet, del 28 al 30 de gener o de manera presencial el 31 de gener en la mesa electoral que hi haurà durant tot el dia a la seu de Compromís.

 Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

Màrius Ivorra

Secretari local de Compromís

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *