David Abad serà candidat a l’alcaldia d’Alcoi per Compromís

Mitjançant un procés de primàries, obert a la ciutadania, David Abad ha estat triat candidat a l’alcaldia de d’Alcoi per Compromís. Cal destacar l’àmplia participació ciutadana en les votacions, amb més de 450 persones.

En quant a la llista, la més votada va estar Anna Climent, seguida de Raül Seguí, Sabina Gregorio, Màrius Ivorra i Alex Cerradelo, que junt a la resta de candidatures formaran part de la llista electoral de Compromís Alcoi al maig.

A totes i tots, l’enhorabona per haver fet història per la democràcia oberta. I moltes gràcies a tota la gent que heu participat. Els resultats complets a compromisalcoi.com/resultats-primaries-2015

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *