Durant els anys 2013 i 2014 Compromís ha presentat en els Plens municipals un total de 47 mocions i 31 precs, més que qualsevol altre grup de la Corporació.

El PP és el que menys mocions ha registrat, un total de 19. Els partits del govern, PSOE i EU, han presentat 30 i 37 mocions respectivament.

Compromís també és el grup que més propostes ha fet durant aquests dos últims anys de legislatura: proposta de Reglament de Transparència de la Publicitat Institucional, proposta de Consell Social, Pressupost alternatiu 2013, propostes al concurs de Recollida de Brossa i Neteja Viària, propostes per al Parc Tecnològic de Rodes, propostes a la revisió del contracte d’autobús urbà, etc. Amb això, hem demostrat que som una oposició constructiva i amb voluntat de col•laboració.

Quant a les sol•licituds de documentació reclamades al govern, Compromís destaca amb 37 sol•licituds durant els últims dos anys de legislatura. També s’han realitzat 246 comunicats de premsa amb propostes i denúncies.

David Abad, portaveu del grup municipal de Compromís i candidat a l’Alcaldia, ha remarcat que “aquestes dades posen de manifest la labor de control que fem des de Compromís al govern alcoià; i les nombroses propostes presentades demostren que som una alternativa preparada per a la gestió.” A més, Abad ha afegit que: “Moltes de les iniciatives del nostre grup han partit de propostes que els ciutadans ens han fet aplegar”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.