El portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad insisteix de nou en el deficient servei de recollida de brossa. “Estem passant uns dies de molta calor i el govern municipal ha d’exigir més que mai que s’acomplisquen les condicions del contracte de l’empresa de neteja viària i recollida de brossa”.
El regidor recorda que ja han reclamat per la neteja dels contenidors la setmana passada i que precisament per això estan rebent molts avisos de persones de diferents barris. El més sagnant està sent del barri del Viaducte i explica que “els veïns del barri del Viaducte ja tenen assumit que són un barri de segona i que se’ls arreplega la brossa cada dos dies, i no tots els dies com hauria de ser”.
A tot això afegeix que al carrer Els Filadors ha hagut un problema amb les conduccions d’aigua i fa ja 10 dies que no s’arrepleguen els contenidors, perquè sembla que el camió no pot entrar “però el veïnat es queixa que l’olor és insuportable i haurien de buscar-se solucions”.
Segons explica el portaveu, la queixa s’estén a tot el barri, sembla que s’han posat més contenidors al Passeig Ovidi Montllor perquè la brossa no sobreisca, donat que no passen a arreplegar-la tots els dies. Remarca que també als contenidors del Rebolcat la brutesa és màxima (adjuntem foto d’ahir mateix) i no es fa cap control, i està convertint-se en un abocador incontrolat.
Finalitza el Portaveu de Compromís exigint “és necessari que l’Ajuntament inspeccione i controle que la brossa s’arreplegue com marca el contracte, si no es fa caldrà revisar els pagaments que se li fan a l’empresa concessionària. No és possible que hi haja barris de primera i de segona a Alcoi. Alguns veïns plantegen inclús la possibilitat d’una denuncia judicial a l’Ajuntament per desistiment de funcions i insalubritat en la recollida de la brossa”

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.