El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Seguí, ha informat que el seu grup ha presentat les seues propostes per als Pressupostos Municipals de 2016.
Des de Compromís ja van proposar que els 5 grups de la corporació treballaren sobre el mateix document, Seguí afirma que: “la primera proposta que vam fer des de Compromís és que es canviara el mètode per a la seua elaboració, per tal que es realitzara de forma vertaderament col•laborativa, però sembla que el Govern ha decidit continuar elaborant els pressupostos sense comptar plenament amb la resta de grups de la corporació”.
Des de la regidoria d’Hisenda han demanat als grups que els facen arribar les seues propostes, que inclouran o no al seu pressupost i que després podrà esmenar-se. “A Compromís entenem la participació d’altra manera” afirma Seguí.
El regidor conclou que ”moltes de les propostes que fem són propostes que venim fent des de fa anys, algunes de les quals han estat acceptades pel govern però que mai s’han dut a terme”. Dins de les propostes que Compromís fa al govern està la recuperació de la Xarxa hidràulica del Molinar, generar noves places d’aparcament a l’Eixample, ara que Entença en perdrà, que es faça una campanya de retolació en valencià del edificis públics, o demanar millores per als vianants al Pont del Viaducte.

Raül Seguí, Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.