David Abad, portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi afirma que“està havent un incompliment del contracte de la Zona Blava, i li exigim al govern la rescissió del contracte“.
En la última Comissió informativa, a pregunta del Grup Municipal de Compromís, el govern va admetre que no estaven fent cap tipus de control a l’adjudicatària de la zona blava, i no havien rebut mai cap informe en el que es justificara la rotació en els estacionaments al carrer.
Des de Compromís Alcoi informen que entre les millores que va aportar l’empresa concessionària i que li van puntuar per a obtindre l’adjudicació s’expressa que una de les aplicacions que posaran al servei de l’Ajuntament calcula l’índex de rotació dels vehicles. “Si això no està i no es fa, i així ho va confirmar el govern en comissió, suposa un incompliment greu del contracte i per tant es podria iniciar un expedient de rescissió del contracte.” – afirma el Portaveu.
A més a més, Compromís ha revisat totes les millores que va ofertar l’empresa concessionària de l’ORA i ha constatat un gran nombre d’incompliments com «repintar todas las zonas de estacionamiento cada año», auditories externes APPLUS , aplicacions informàtiques per control des de l’ajuntament, atenció presencial en oficina oberta al públic, pàgina web, Per altra banda la mateixa empresa està oferint en altres llocs implantar la renovació del tiquets via mòbil, “el que demostra“, segons el regidor,“que l’empresa no té cap interès en la rotació d’aparcaments, i que no es produeix“.
El portaveu de Compromís indica que “l’obligació del govern és la de controlar aquest tipus de concessions, que costen diners a les ciutadanes i ciutadans“

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi
Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.