Ivorra: «Ara és el moment d’accedir a subvencions per a les nostres Pimes»

Des de Compromís tenim un objectiu clar, facilitar al màxim el creixement de les nostres empreses, concretament de les Pimes que són les majoritàries del teixit econòmic al País Valencià. És per això que la Conselleria d’Economia Sostenible Sectors Productius, Comerç i Treball, ha convocat unes ajudes en matèria d’industrialització per a inversions en aquelles Pimes industrials que milloren la competitivitat i sostenibilitat als sectors metal mecànic, tèxtil, joguet, marbre, ceràmic i moble i il·luminació del País Valencià.

Amb aquestes ajudes tenim un compromís clar amb els sectors tradicionals de les comarques centrals com són el tèxtil, el joguet, el calcer i el metal mecànic.

Ivorra indica: «les empreses de les nostres comarques necessiten el recolzament ferm de la Generalitat, el nostre objectiu es tornar a dotar de competitivitat al sector i que puga competir amb empreses d’altres territoris europeus i des d’Alcoi volem ajudar i facilitar l’obtenció d’aquestes subvencions»

El portaveu de Compromís Alcoi explica que les ajudes són subvencions per a projectes d’inversió sostenible, per al creixement i consolidació de pimes industrials i seran en règim de concurrència competitiva, pel que cal fer uns bons projectes.

Les quanties són les següents:

Pla d’ajudes al sector tèxtil 1.483.697€

Pla d’ajudes al sector de l’industria metal mecànica 1.483.697€

Pla d’ajudes al sector del joguet 1.483.697€

Pla d’ajudes al sector del calcer1.483.697€

Pla d’ajudes al sector ceràmic 1.483.697€

Pla d’ajudes al sector del marbre 1.483.697€

Pla d’ajudes al sector del moble i il·luminació 1.483.698€

Podran ser beneficiaris d’aquestes ajudes les xicotetes i mitjanes empreses com son Pimes industrials manufactureres i les Pimes extractives amb menys de 250 treballadors i que tinguen un volum de negoci anual no superior a 50.000.000 d’euros, o bé un balanç general no superior a 43.000.000 d’euros.

Més informació a http://www.dogv.gva.es/datos/2017/04/06/pdf/2017_2919.pdf

Màrius Ivorra Torregrosa
Regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *