Climent: «la neteja dels carrers, el suspens del Mig Any!»

Anna Climent, regidora de Compromís a l’Ajuntament, ha declarat que «Ens sorprèn la falta de previsió que hi ha als serveis de neteja dels carrers després d’un dia tan asenyalat com el Mig Any».
«El passat diumenge a migdia, passejant pel centre de la ciutat, qualsevol persona es podia trobar els carrers desèrtics i plens de brossa, restes de menjar i gots pertot arreu» comenta la regidora Climent.
«Entenem que el servei de neteja ha de prevenir l’excés de feina que està produït per una festivitat de carrer com el Mig Any, el qual, a més, enguany ha estat marcada per un oratge propici a gaudir del carrer fins molt entrada la nit. És per això que la visió d’un carrer cèntric com el de Sant Francesc, a les 12 del migdia, sense cap signe de pas dels serveis de neteja, reforça les queixes que des de fa temps estem denunciant en Compromís referit a aquest servei». I continua comentant-nos Anna Climent: «la falta de previsió del servei de neteja en el Mig Any no fa més que confirmar la sensació de deteriorament que pateix el centre d’Alcoi».
«Per altra banda, cal donar l’enhorabona a l’Associació Sant Jordi per l’organització dels actes del cap de setmana» ens remarca la regidora Climent, «tots els comentaris que hem sentit han estat positius».
Finalitza la regidora dient: «Demanem al govern de Toni Francés que demane explicacions i depure responsabilitats per l’estat del carrer Sant Francesc i altres carrers, que es trobaven en una situació similar a les 12 del diumenge passat».
Anna Climent i Montllor
Regidora Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *