Ivorra: «No marginem als que ens visiten!!!»

El portaveu Ivorra ens recorda «es realitza un gran esforç amb el muntatge d’estructures com grades, veladors o altres elements per guanyar en espectacularitat i brillantor a la Nostra Festa, i cal agrair a tots els departaments de l’ajuntament involucrats, la cura que hi ha per la seguretat dels usuaris com per l’accessibilitat. Però a les passades festes l’empresa encarregada del muntatge de les grades va envair el pas per a persones de mobilitat reduïda d’una de les voreres de País Valencià, deixant a aquestes persones amb l’obligació de tornar enrere per a creuar i continuar el seu camí, amb la incomoditat i mala imatge que això ocasiona, amb l’afegit de la dificultat de transitar eixos dies pel centre d’Alcoi»

A Compromís pensem presentar un Prec al pròxim Ple de l’Ajuntament d’Alcoi demanant que el govern exigisca a les empreses que realitzen el muntatge de grades o qualsevol altre element a la via pública, mantenint lliure els passos per a les persones amb mobilitat reduïda, tant en el muntatge com una vegada instal·lat l’element. Si es donara el cas d’ocupar necessàriament el pas, demanarem planificar i marcar una ruta alternativa.

La finalitat que perseguim a Compromís és assegurar-se un itinerari adequat per a persones de mobilitat reduïda i que el govern de la ciutat faça difusió d’aquest, des de Compromís no volem marginar als que ens visiten.

Màrius Ivorra

Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *