Ivorra: «la celebració del Focus a Alcoi demostra que Compromís aposta per la nostra comarca»

Per al portaveu i regidor Màrius Ivorra «la realitat és que des de fa dècades no teníem una tantes inversions a les nostres comarques com ara amb Compromís a la Conselleria de Rafa Climent».
El dimarts es van presentar les jornades Focus Pime, una trobada empresarial de caràcter comarcal que té per objectiu fomentar la cultura emprenedora i crear oportunitats de negoci. La iniciativa ve impulsada per l’IVACE, dirigida per l’alcoiana Júlia Company, a través del CEEI, tots dos vinculats a la Conselleria de Rafa Climent, i cerca potenciar la digitalització de les pimes i generar sinergies entre els participants.
Segons el regidor Ivorra «la implicació de la Conselleria de Rafa Climent amb nosaltres és tan ferma i clara que de les 23 jornades Focus Pime, un 30% seran a les comarques centrals, millorant la competitivitat de les empreses i emprenedors amb les noves eines tecnològiques»
«Altres inversions importants de la conselleria de Rafa Climent a les nostres comarques són les subvencions als polígons industrials per a actualitzar-los i fer-los més competitius i eficients» comenta Ivorra «és evident la implicació de Compromís per recuperar la indústria com a motor de la nostra comarca, i les accions en la Conselleria d’Economia així ho demostren, amb actes com el Focus Pime. Nosaltres des de l’Ajuntament apostem per la innovació i l’aplicació de les noves tecnologies per a la indústria 4.0 en propostes com el parc tecnològic a Rodes»

Màrius Ivorra Torregrosa

Regidor i Portaveu de Compromís Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *