Ivorra: «Si ja tenen l’estudi, que el govern convoque la mesa del centre hui millor que demà»

Dins del seguit de precs, que Compromís ha anunciat al Ple de la setmana que ve, encaminats a millorar els barris de la ciutat, el regidor i portaveu de la formació Màrius Ivorra ha declarat «Ens hem assabentat que l’estudi encarregat per la regidoria de comerç a petició de la Mesa del centre, amb la finalitat de trobar solucions per a la revitalització del nucli antic d’Alcoi, després de diferents ajornaments del termini de finalització, ja està acabat i en mans del govern».
Per al regidor Ivorra «és fonamental que es convoque al més aviat possible la mesa del centre per a posar en comú eixe estudi i consensuar amb veïns i comerciants els passos a prendre en a la recuperació del centre històric de la nostra ciutat. A Compromís som conscients que no podem perdre més temps, ja que ajornar més l’aplicació de mesures contundents per a recuperar la zona, afecta la qualitat de vida dels veïns del centre, a la pervivència dels negocis que existeixen ja i d’aquells nous dels quals hem sentit últimament traure pit a la regidora de Comerç. També cal recordar que el centre és on trobem gran part del patrimoni cultural dels alcoians i cada moment que passa sense actuar estem perdent patrimoni»

Màrius Ivorra
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *