Ivorra: «amb Trillo, el PSOE ha deixat passar el temps?»

Al plenari del dilluns Compromís Alcoi va preguntar al govern de la ciutat referent a l’expedient de retirada del títol de fill adoptiu de la ciutat a Federico Trillo per que volíem informació al respecte. Preguntant al portaveu de la formació Màrius Ivorra sobre aquest tema, ens respon: «La regidora Lorena Zamorano va respondre molt difusament a la pregunta, cosa que ens va fer sospitar i demanar una reunió urgent dels ponents a la mateixa sessió del Ple»

Al dia següent es convocà reunió dels ponents on va assistir el regidor Ivorra, i arran d’açò ha declarat: «quina va ser la nostra sorpresa quan ens adonem revisant l’expedient que vàrem rebre en eixe moment, que el govern de Toni Francés havia rebut des de feia prou temps les al·legacions del Sr. Federico Trillo (pas previ per a retirar el títol) i estranyament ni ens havien informat que ja les tenien, i sembla que no hi havia gens d’interés a fer una reunió de ponents per explicar la situació i consensuar les possibles accions. Mentrestant el temps ha anat passant i la possibilitat de respondre a les al·legacions es redueix, hui a les 14 hores tornarem a fer un altra reunió per fixar les postures tots els membres de la ponència»

Finalitza Ivorra « a Compromís no entenem està falta de comunicació i diàleg del PSOE, que recordem que està governat en minoria, raó per la qual està obligat a negociar amb la resta dels partits»

Màrius Ivorra Torregrosa
Regidor i Portaveu de Compromís Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *