Begonya Doménech: «la nostra obligació és fomentar el joc igualitari»

La nova regidora de Compromís Alcoi, Begonya Doménech, prendrà possessió del seu càrrec el pròxim ple de l’Ajuntament, el dilluns dia 18, i ha declarat «hem trobat a faltar enguany en la Campanya de Nadal, una campanya referida al joc igualitari i no sexista».

Begonya ens comenta: «l’any passat es va realitzar una campanya per a fomentar els valors igualitaris i per a trencar amb els estereotips de separació de sexes des de la infantesa. En aquestes dates es concentra la majoria de les vendes i la publicitat de joguets; per tant, el moment on més efectivitat tenen aquestes campanyes és ara.

Segons explica la regidora: «Sembla que enguany no s’ha fet aquesta campanya i pensem que des de les institucions no podem deixar passar el moment de posicionar-nos en la defensa d’aquests valors, en el moment en què els menuts estan aprenent-los. Per això, des de Compromís hem presentat una moció per a fomentar aquests valors igualitaris i trencar els estereotips. Aquesta moció ha rebut el suport de tots els partits i es convertirà en Moció institucional».
Begonya Domenèch Ferrándiz
Secretaria Compromís Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *