Màrius Ivorra: «El Conseller Rafa Climent aposta per la internacionalització i la formació dels joves amb noves beques».

El regidor i portaveu de Compromís Màrius Ivorra, es va reunir, ahir de matí, amb el Conseller Rafa Climent i la directora de l’VACE, l’alcoiana Júlia Company on se’ns va informar d’unes beques per a joves, menors de 30 anys amb la pretensió de formar-los com a treballadors experts en comerç exterior.
Aquestes beques van dirigides a joves menors de 30 anys amb titulació universitària de grau superior i amb domini parlat i escrit de l’idioma anglés. Podran realitzar les pràctiques en Organismes de promoció de la internacionalització (institucions oficials, organismes multilaterals, bancs multilaterals de desenvolupament, Cambres de comerç, Oficines Econòmiques i Comercials d’Espanya en l’exterior, agències de promoció regional, agències de desenvolupament europeu, i Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea, entre altres). També en empreses adjudicatàries de l’IVACE per a la prestació del servei d’assessorament internacional o a l’oficina de l’IVACE a València.
Amb aquestes beques l’IVACE persegueix dotar a les empreses i organismes de la Comunitat Valenciana de personal qualificat i especialitzat en comerç exterior mitjançant la formació i especialització professional de joves amb titulació universitària, així com mitjançant la realització de pràctiques sobre els diferents aspectes que afecten el procés d’internacionalització de les empreses de la nostra Comunitat.
Segons Ivorra “la internacionalització és allò que les nostres empreses ja practiquen en alguns casos i que serà imprescindible en un futur, i per a nosaltres en Compromís tenim molt clar que aquesta internacionalització de les empreses de la nostra comarca és un actiu que les fa més competitives i fortes davant la competència d’altres territoris, i des de la Conselleria d’Economia, i l’IVACE han apostat fermament per la formació dels nostres joves en aquest sentit, i aquesta línia de beques ho reforça”

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *