Ivorra: «Baranes rovellades i perilloses al Pont del Viaducte».

El regidor i portaveu Màrius Ivorra ha declarat respecte la situació amb la que es troba la barana del pont del Viaducte «davant les queixes que hem rebut dels veïns per la situació perillosa de la barana del pont del Viaducte, hem registrat unes preguntes al govern per a com i quan van a actuar per evitar possibles accidents al pont»

Com hem pogut comprovar personalment i a les fotos que adjuntem, la situació dels fanals de la barana del pont del Viaducte presenten grans forats a la base produïts per la corrosió. Un total de 10 fanals d’il·luminació a més a més d’una gran quantitat de pilars de les baranes, punts d’unió de la barana amb la plataforma, presenten un estat de deteriorament important.

Per al regidor Ivorra «Han reparat la part del piso de les voreres del pont amb una obra d’urgència, però els punts de fixació de la barana estan molt malament i reclamem la seua reparació i substitució per evitar possibles accidents. La seguretat al pont té que ser màxima»

Mireu les fotos adjuntes.
Màrius Ivorra
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *