Ivorra: «Llaç marró a l’ajuntament per recolzar els pensionistes».

El regidor i portaveu Màrius Ivorra ha declarat «som conscients que la ridícula pujada de les pensions que el govern de Rajoy ha programat per al 2018 és insuficient per a mantenir un nivell de vida digne dels nostres majors. Aquesta «muntada de pensions» ridícula a totes llums, l’únic que fa és assolir la condició de precarietat que pateixen la gran majoria dels nostres pensionistes causats pers les retallades de serveis del govern central, la muntada dels preus i el copagament farmacèutic que cal recordar que a la nostra comunitat el govern del Botànic va intentar eliminar i el govern de Rajoy, el PP ha paralitzat».

Ivorra continua «davant aquesta situació, i veient que la tan nomenada recuperació econòmica no es trasllada a les pensions, els pensionistes estan organitzant-se per primera vegada per a pressionar al govern del PP a què rectifique i poder anar recuperant poder adquisitiu a les seues pensions. Així doncs, a la nostra ciutat els jubilats realitzaran una concentració el pròxim dia 22 a les 12 hores davant de l’ajuntament, amb aquest motiu».

Per al Màrius Ivorra «Els jubilats tenen des de Compromís tot el suport a les seues reivindicacions, i donat que al passat ple de gener la corporació va aprovar una moció donant suport a la reforma del sistema públic de pensions per evitar per llei aquestes situacions injustes, hem presentat un escrit demanant al govern de Toni Francés que done suport als nostres pensionistes col·locant el llaç marró, símbol del rebuig a la precarietat d’aquest col·lectiu al balcó de l’ajuntament».

Màrius Ivorra
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *