Ivorra: «Defensem les pensions públiques davant la proposa privatitzadora de la Comissió Europea, el PEPP».

El regidor i portaveu Màrius Ivorra ha declarat «A Compromís el prioritari és defensar i enfortir el sistema públic de pensions, i el camí que enceta la Comissió Europea i el Parlament de desviar fons públics per a consolidar Fons Privats de Pensions no és el més adequat per assolir un sistema just de pensions. Anem a demanar en una moció que el govern de la ciutat inste a la Unió Europea a retirar el PPEP, projecte que pretén consolidar i beneficiar les pensions privades front les publiques. Moció que es presentarà al llarg de molts municipis de tota Europa. »

Ivorra comenta «Aquesta setmana he tingut una reunió amb el nostre eurodiputat Jordi Sebastià on ens explicà la proposta del Comissió Europea, per potenciar el Producte Paneuropeu de Pensions Individuals (PEPP). Proposta que vol consolidar el mercat de pensions europeu de major grandària impulsant el plans de pensions privats en perjudici de les pensions públiques. El PEPP no és, per tant, un instrument de protecció social, sinó un mecanisme d’acumulació i especulació de capitals, que avança en la privatització de les pensions, deixant desprotegits als treballadors que menys salaris tenen.»

«Hem considerat oportú reunir-nos i comunicar aquesta informació als representants de la Plataforma Alcoià-Comtat en Defensa de les Pensions Públiques -explica el portaveu Ivorra- on informàrem de com està produint-se el tema a Europa i decidírem consensuar el text de la moció i així presentar-la al proper Ple del mes de març.»

Màrius Ivorra
Regidor i Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *