Begonya Domenech « Entença, les voreres intransitables»

La regidora Begonya Domenech ha declarat «Pensem que la senyalització de les obres del carrer Entença és perillosa i dificulta el pas als veïns»

La regidora Begonya ens ha comentat «ahir de vesprada uns operaris estaven instal·lant al carrer Entença i Isabel la Catòlica senyalitzacions de trànsit. Sorprén, a parer nostre, que aquestes s’han instal·lat de la pitjor forma possible, dificultant el pas als vianants i creant perills a causa de la seua ubicació al mig de les voreres dels dos costats del carrer. Així qui utilitze les voreres d’aquest carrer poden xocar amb els suports metàl·lics que estan en mig de la vorera, i que no compten amb les precaucions exigides.»

Per a la regidora Domenech «No entenem com el regidor ha donat el vistiplau a aquest tipus de senyalització, que sembla més útil per a celebrar partits d’Street football per al proper trofeu filades, com a porteries i en mig de les voreres, que com a senyalitzacions dins del nucli urbà i en zona de vianants»

A HORES D’ARA L’AJUNTAMENT ENS HA INFORMAT QUE CORREGIRÀ ELS DEFECTES DE LA SENYALITZACIÓ.

Begonya Domenech
Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *