Ivorra «Una carrera d’obstacles, les voreres de l’Ambulatori de La Fàbrica »

El regidor i Portaveu de Compromís ha rebut queixes dels usuaris de l’Ambulatori de la Fàbrica per l’estat del seu entorn; «les voreres són excessivament estretes, en diferents trams el paviment està degradat i en altres hi han vertaders forats que impossibiliten el circular de persones d’edat avançada i amb mobilitat reduïda»

Ivorra ha comentat «aquesta zona és una zona de pas freqüent de persones majors i amb mobilitat reduïda i cal facilitar-los el pas, eliminant escalons, forats a terra i millorar la urbanització de la zona. Al costat de la parada de taxi hi ha un banc per a descansar, l’únic de la zona, on tot al seu voltant es troba en un estat deplorable, donant peu a possibles caigudes.

«A Compromís pensem que el govern de Toni Francés té que plantejar-se la millora urgent de la urbanització d’aquesta zona tan sensible, de forma que les persones majors no troben els problemes que actualment hi han, i actuar immediatament per reparar els forats i les deficiències» finalitza el regidor.

Màrius Ivorra
Regidor i Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *