Ivorra «Noves ajudes per a finalitzar àrees Industrials»

El portaveu i regidor de Compromís en reunió informal amb el Conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent va ser informat d’una de les noves línies de finançament que des de hui estan en marxa per als ajuntaments que ho desitgen.

Aquestes ajudes van encaminades en la mesura de les possibilitats a resoldre els desficacis urbanístics que a l’època de govern del PP han quedat inacabats a les nostres zones industrials. Així, aquells ajuntaments que tinguen al seu terme municipal zones industrials per acabar podran rebre subvencions fins a 200.000 € per finalitzar les obres.

Ivorra comenta «el Conseller Climent està molt implicat en la reactivació i consolidació del nostre teixit industrial, i així ens ho ha fet saber. Som una comarca amb gran presència industrial i el suport de la conselleria d’economia als últims anys es evident »

Les ajudes les gestiona l’IVACE, institució dirigida per l’alcoiana Júlia Company. Els projectes hauran de consistir en la realització de les obres per a obtenir la condició de solar, que permeten convertir sòls ordenats d’industrials, urbans o urbanitzables, en polígons industrials. El projecte podrà contenir una o diverses actuacions susceptibles de suport de les següents actuacions contemplades:

a) Accés rodat per via pavimentada, havent d’estar obertes a l’ús públic, en condicions adequades, totes les vies a què confronten

b) Subministrament d’aigua potable i energia elèctrica, amb els cabals i la potència suficients per a l’edificació prevista

c) Evacuació d’aigües residuals a la xarxa de clavegueram connectada amb estació depuradora d’aigües residuals

d) Accés de vianants, encintat de voreres i enllumenat públic en, almenys, una de les vies a què confronte la parcel·la

Màrius Ivorra
Regidor i Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *