Edita aquesta pàgina o sel·lecciona:

Treball de Legislatura

Totes les alcoianes i alcoians hem pogut veure aquests dies com l’empresa concessionària de la Zona Blava/ORA ha repintat totes les zones blaves de la ciutat, just després que des de Compromís Alcoi denunciarem els incompliments sistemàtics del seu contracte amb l’Ajuntament d’Alcoi.

El contracte diu que el concessionari ha de «repintar todas las zonas de estacionamiento entre el 15 de Junio y el 1 de Septiembre». El passat 22 d’octubre Compromís denunciava reiterats incompliments, i hem vist com, després de la nostra denúncia, han començat els pintors.

I hi ha més coses que s’estan incomplint: entre les millores que va aportar l’empresa concessionària i que li van puntuar per obtindre l’adjudicació s’expressa que una de les aplicacions que posaran al servei de l’Ajuntament calcula l’índex de rotació dels vehicles, índex de rotació que ja sabem que no existeix. Altres incompliments: auditories externes APPLUS, aplicacions informàtiques per control des de l’ajuntament, atenció presencial en oficina oberta al públic, pàgina web, un administratiu a mitja jornada a les oficines de l’Ajuntament i que fa mesos que no veuen, etc.

És per tot això que des del Grup Municipal de Compromís formulem els següents

PRECS

1.- Que s’òbriga un Expedient i una investigació per comprovar els incompliments del contracte de la concessió de la Zona Blava/ORA. Que aquests incompliments es facen públics i es puguen contrastar per la ciutadania.

2.- Una vegada feta la investigació s’inicie el rescat de la concessió.

Prec (Novembre) Inici Expedient Rescat Concessió Zona Blava/ORA Plens 25 de Novembre de 2015
Prec (Octubre-2015) Pla de Mobilitat Urbana Sostenible Plens 26 d'Octubre de 2015

Etiquetes

C.I. Governança