Baixa el Programa Complet v.07

CIUTAT DEL BÉ COMÚ
PARTICIPACIÓ I TRANSPARÈNCIA
CIUTAT DEL BENESTAR CIUTAT EMPRENEDORA
ALCOI, CIUTAT SOSTENIBLE I SALUDABLE

2014-09-12 18 58 51

 

PROGRAMA ELECCIONS MUNICIPALS 2015

El Programa Municipal de Compromís 2015 ha estat elaborat a partir de la suma de diferents fonts:

  1. El Programa Marc Municipal que ha treballat Compromís per a tot el País Valencià seguint la dinàmica “de baix cap a dalt” a través de les Sectorials i també de les propostes executades i reals de tots els Governs amb Compromís que han hagut esta legislatura. Pots descarregar-te el document i veure els balanços a: http://governs.compromis.net/
  2. El nostre Projecte de Ciutat denominat AlcoiFutur que és el que ha estat guiant les propostes i línies de Compromís durant tots aquests anys.Es va elaborar en 2006 fruit d’un treball intens. Ha estat el primer projecte de ciutat. Dissenyàrem una ciutat més enllà d’una legislatura. Pots descarregar-te el document i veure les línies bàsiques a: www.alcoicapital.com.
  3. Aportacions de col•lectius, associacions i entitats cíviques de la ciutat que ens han fet arribar les seues inquietuds.
  4. Aportacions de persones individuals a través del nostre web.
  5. Aportacions de militants i simpatitzants del col·lectiu.

Precisament, eixa riquesa de ser un compendi de tantes fonts diferents per tal d’adaptar a Alcoi tot allò que siga beneficiós, té el risc de contindre errades. T’agrairíem que si trobes alguna errada ens ho feres arribar a [email protected]. Des d’ací volem donar les gràcies a aquelles persones que ja ens han fet arribar les seues observacions.

Aquest és un document viu, en constant elaboració, perquè no deixen d’arribar-nos propostes i idees que el complementen. Pensem que les propostes de Compromís han de poder adaptar-se als canvis de les necessitats de la gent, per això la versió que trobes ací penjada anirà actualitzant-se fins al dia de les eleccions.

I recorda que encara pots fer les teues propostes a compromisalcoi.com/programa-2

logo comp