El Bloc presenta 28 llistes a la comarca

ImageEL BLOC PRESENTA LLISTES A 28 MUNICIPIS DE LA NOSTRA COMARCA I ESPERA BONS RESULTATS

Ximo Victoriano: “Hem augmentat el nombre de llistes, arribant quasi al 96,5% de la població de les nostres comarques de l’Alcoià, el Comtat i les Foies”

El secretari comarcal del BLOC, Joaquim Victoriano, i el representant davant la Junta Electoral del BLOC, David Abad, van presentar el divendres passat les candidatures dels diferents municipis de les nostres comarques davant la Junta electoral d’Alcoi. En total el BLOC presenta 28 llistes del municipis de l’Alcoià, el Comtat i les Foies cobrint aproximadament un 96,5% de la població, contant municipis grans i menuts.

En l’actualitat, el BLOC constitueix la tercera força municipal del País Valencià, amb quasi tres-cents regidors i més de vint alcaldies. Situació que es reprodueix en les nostres comarques, on el BLOC detenta l’alcaldia de Muro, amb una més que sobrada majoria absoluta de Rafael Climent, la de la Torre de les Maçanes, en la persona de Pau Torregrosa, i governa amb coalició a Banyeres i a Onil. Té, així mateix, representació en els Ajuntaments d’Alcoi, Beniarrés, Benilloba, Castalla, Cocentaina, Gorga i Xixona

A més del municipis esmentats, el BLOC presenta llistes també en Ibi, on ha tingut representació durant vàries legislatures, així com en Agres, Biar, Gaianes, Alcocer de Planes, Almudaina, Balones, Benifallim, Benillup, Benimassot, Fageca, Famorca, Millena, Quatretondeta i Tollos. 

Els representants del BLOC informen que esperen bons resultats ja que la implantació del BLOC en la comarca ha estat progressiva i continuada, pujant en cada contesa electoral tant en nombre de vots com de regidories i alcaldies.

Segons Joaquim Victoriano, “la magnífica gestió que els alcaldes i regidors han portat a terme en els diferents governs on participen, la tasca d’oposició constructiva que han desenvolupat en els altres, i els nous col·lectius que han assumit amb il·lusió els plantejaments progressistes, ecologistes i valencianistes del BLOC, fan pensar que els resultats de les properes eleccions municipal seran superats en tots els sentits i s’espera, per tant, augmentar el nombre de representants i convertir-se en necessaris per a poder governar en un bon grapat de municipis”

Joaquim Victoriano, Secretari Comarcal

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *