compromis1Compromís és l’aposta que fem des del valencianisme progressista, l’esquerra moderna i l’ecologisme polític per oferir una alternativa electoral útil, digna i il·lusionant a les ciutadanes i ciutadans d’Alcoi i del País Valencià.

Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure, més justa i més solidària. I és el nostre desig treballar, des de baix cap a dalt, partint de la nostra gent i de les seues aspiracions.

Des del valencianisme progressista, l’esquerra renovada i transformadora, i l’ecologisme polític, ens presentem com la vertadera força política valenciana, com l’alternativa que el país necessita. Ens presentem sense dependències de ningú, i amb les mans netes, perquè no tenim imputats, ni vergonyes que amagar. No estem ací per a forrar-nos, ni tampoc per a fer mèrits davant de Madrid. Estem al servei de les alcoianes i els alcoians, de les valencianes i els valencians.

Volem un Alcoi on el benestar de les persones siga prioritat absoluta per a les nostres institucions, un Alcoi sostenible, eficient energèticament, amb un horitzó laboral digne per a totes i per a tots, un Alcoi on el jovent es puga emancipar amb dignitat, un Alcoi de progrés que les nostres filles i els nostres fills puguen heretar. Fem possible una altra ciutat!

campanya