Mal estat voreres Cid i Espronceda

ImageEL BLOC DENUNCIA EL MAL ESTAT DE LES VORERES DELS CARRERS CID I ESPRONCEDA

Paco Blay: “Sembla mentida que amb tanta campanya publicitària de reparació de voreres i carrers, s’hagen oblidat d’un del llocs més transitats pel vianants d’Alcoi: els voltants del mercat de Sant Roc, carrers del Cid i Espronceda

El regidor del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha denunciat que malgrat la campanya  de reparació de voreres i carrers, i amb molta publicitat, no s’haja actuat en un dels llocs per on transiten milers de vianants diàriament: els voltants del mercat de Sant Roc, concretament les voreres dels carrers Cid i Espronceda, on moltes de les rajoles de terra estan soltes i dificulten el caminar dels vianants. També presenta mancances i forats les voreres del carrer Sant Nicolauet.

El portaveu del BLOC descriu els defectes de les voreres de la part dreta del carrer Cid, arrancant des del mercat, així com les del carrer Espronceda fins el Barranquet de Soler, on moltíssimes rajoles estan soltes i altres suposen autèntics alterons que dificulten el caminar.

Segons Blay, “no es pot un pas sense xafar alguna rajola que estiga solta del terra. I sabem d’alguna persona que ha tropessat i quasi ha caigut per culpa del mal estat de sòl, i per tant és incomprensible com s’ha exclós del pla de reformes dels carrers d’Alcoi una zona tan transitada pels vianants que van al mercat, al col·legi de Sant Roc o inclús de les persones que acudeixen des del barri de Santa Rosa cap al centre o l’Alameda. Si no es repara, podem tenir algun accident”.

Blay recorda així mateix que aquesta denúncia procedeix, no solament d’informacions de veïns que han sofert alguna dificultat sinó de l’observació personal de les voreres -a requeriment d’alguns usuaris- i que efectivament són desenes les rajoles que estan soltes provocant inseguretat al caminar, especialment a les persones majors i a les que tenen alguna dificultat motriu– o inclús mostren alterons que trenquen la superfície llisa, afegint una dificultat més i per tant posant en perill la integritat física de molts vianants. I una cosa semblant ocorroeix també en el conegut com carrer Sant Nicolauet.

Acaba la seua nota el regidor del BLOC lamentant que no s’haja inclós en el pla de reformes uns llocs tan transitats per vianants. “Sembla que ha estat més important l’asfalt per als vehicles que no la reparació de voreres que urilitzen a peu milers de vianants cada dia. I per això demanem que per via d’urgència l’Ajuntament procedesca a la seua reparació immediata”.

 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *