ImageÈXIT EN LA SEGONA FESTA “BLOC & ROCK”, AMB EL GRUP MUGROMAN, ORGANITZADA PEL BLOC JOVE D’ALCOI EN EL ZOOLOCO

Màrius Ivorra: “Més de cent-cinquanta persones es van aplegar en el Zooloco, on van gaudir d’una nit animada amb música de rock en valencià”

El divendres passat va tenir lloc en el Zooloco, la Segona festa BLOC & ROCK organitzada pel BLOC Jove d’Alcoi, on van acudir més de cent cinquanta joves -i majors- que per internet s’havien informat mútuament de l’esdeveniment. Durant a festa es van repartir enganxines, fullets, etc. i es van intercanviar entre els assistents opinions sobre els problemes d’actualitat, en ambient molt agradable, desenfadat i festiu.

L’actuació en directe del grup de Rock en valencià de les nostres comarques: MUGROMAN, va ser la part fonamental de la festa. Combinant la dolçaina amb els ritmes moderns i en valencià, va fer les delícies dels assistents.

L’ambient era ben agradable, i es notava que el BLOC Jove té la ferma voluntat de canviar les coses, i que ha assolit un compromís insubornable amb la defensa de la llengua i la cultura dels valencians. La iniciativa va deixar satisfets els organitzadors que segueixen pensant ja en altres activitats semblants en els propers mesos dirigits a normalitzar la música en valencià en els més diferents ambients.

 

Màrius Ivorra. Secretari local del Bloc i candidat núm 3 a l’Ajuntament d’Alcoi

 

 

Image 

Image 

Image