El PP desprecia els inmigrants pero vol el seu vot

ImageBLOC-INICIATIVA-VERDS DENÚNCIA QUE "EL PP DESPRECIA ELS IMMIGRANTS PERÒ ANHELA L'ESCÓ QUE ATORGA LA SEUA PRESÈNCIA"

La província d'Alacant incrementarà la seua representació en el Congrés dels Diputats a 12 escons, un més que en la passada legislatura. Este nou diputat es justifica per l'augment de la població que ha experimentat la província gràcies a la immigració.

Ismael Vicedo, número dos de la candidatura de Bloc-Iniciativa-Verds, ha denunciat "la incongruència que suposa per part del Partit Popular desitjar eixe escó que atorga la presència d'estrangers però al mateix temps realitzar contínues declaracions xenòfobes".

Vicedo ha recordat les paraules de la primera autoritat de la ciutat d'Alacant, el seu alcalde Luis Diaz Alperi, en les que va expressar que "molts immigrants hauran de delinquir quan la construcció falle". Estes declaracions van ser àmpliament rebutjades per col·lectius i associacions de la província, la qual cosa no va aconseguir frenar l'ofensiva despreciativa dels Populars alacantins. Així, alguns dies després l'alcalde de Dolores redundava en la mateixa idea a l'expressar en un míting que "els immigrants ens van a menjar", això per no parlar de les declaracions de l'ex-ministre Arias Cañete qui ha menyspreat repetidament la professionalitat dels treballadors estrangers".

Davant de tot això el portaveu de Bloc-Iniciativa-Verds ha animat al PP a realitzar "un examen de consciència" i plantejar-se "la incoherència que suposa acceptar la força de treball i la representativitat institucional que atorga la presència de nous veïns a Alacant, però animar al menyspreu cap a la seua presència".

És per això que Vicedo ha recordat la proposta electoral de la coalició Bloc-Iniciativa-Verds per la qual s'exigix el dret a sufragi per als immigrants que porten més d'un any al nostre país, en el cas de les eleccions municipals, i de tres anys en el que refereix a la resta de comicis.

 

Ismael Vicedo

Candidat núm. 2 del BLOC-INICIATIVA-VERDS  a les Corts generals

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *