Passeig dels Candidats per Cocentaina

ImagePASSEIG DELS CANDIDATS DEL BLOC-INICIATIVA-VERDS PEL RAVAL DE COCENTAINA AMB MOTIU DE LA FESTA DELS NANOS

 

L’Alcalde Muro i candidat al congrés pel Bloc-Iniciativa-Verds Rafa Climent, i el Candidat al Senat i regidor d’Alcoi Paco Blay han estat visitant el Raval de Cocentaina, on cada any els veïns de la ciutat comtal exposen el nanos.

Durant la visita, els dos candidats, acompanyats pel regidor del BLOC de Cocentaina Enric Moltó (amfitrió i guia del passeig) han xarrat amb els autors de les figures i amb els mateixos visitants que, any rere any ,omplin els carrers del barri de Cocentaina.

Ha estat un matí agradable, amb contactes de carrer amb tots els ciutadans, xiquets, joves, majors i gaudint de les crítitques i reivindicacions que les diferents representacions humanes han mostrat.

Els temps ha acompanyat el dia i els dos candidats han explicat part de les seues propostes electorals i han repartit material de la campanya. El passeig ha acabat en un entrevista en la unitat mòbil de Radio Local del Comtat que tenien ubicada als carrers del Raval.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *