Dilapidació del govern amb personal contractac

ImageEL BLOC DENUNCIA LA DILAPIDACIÓ  QUE FA EL GOVERN DEL PP AMB PERSONAL CONTRACTAT

Paco Blay: "La contractació d’assessoria jurídica externa en matèria d’urbanisme i patrimoni, quan en l’ajuntament hi ha suficient tècnics qualificats, és una despesa innecessària més –en època de crisis i de contenció de la despesa- que cal sumar al nomenament de més persones de confiança”

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha manifestat la seua oposició a la innecessària contractació que el govern del PP ha fet per valor de 29.000 euros per a un “Servicio de asesoramiento jurídico externo al Ayuntamiento de Alcoy, en materia urbanística y patrimonial”, que ha recaigut en un despatx d’advocats que ni tan sols té oberta oficina a Alcoi.

La indignació del representant del BLOC ve motivada perquè en una època de crisi i de paralització d’alguns sectors, el govern de Sedano es dedica a repartir prebendes i a balafiar recursos –com ha fet en el teatre Calderón-, quan precisament en el tema que ha contractat (urbanisme i patrimoni) ja disposa l’Ajuntament de suficients tècnics qualificats per a informar i assessorar del que faça falta.

Segons Blay, “de fet a l’Ajuntament ja existeixen tres departaments que estan relacionats amb el tema: el d’urbanisme, el de patrimoni i el d’assessoria jurídica, als qual cal afegir l’equip de tres urbanistes que estan revisant el PGOU, experts precisament en urbanisme. Preguntem doncs: és que no creu el govern del PP en la seua capacitat i competència, que necessita buscar assessoria externa?. Tot açò al marge de què el sistema utilitzat per a l’adjudicació, el ‘procediment negociat sense publicitat’, s’haguera pogut millorar per altres més públics i transparents”.

Per això el regidor del BLOC manifesta que hi ha altres prioritats en el municipi que no anar balafiant alegrement diners públics amb serveis que es poden cobrir amb personal de la casa. I acaba la seua nota afirmant: “Per a què fa falta gastar-se quasi 5 milions de les antigues pessetes en una assessoria externa?. En compte de dedicar els recursos bé a urgències socials o bé a impulsar sectors estratègics i a facilitar l’activitat als nous establiments i negocis que volen crear els joves o els aturats, el govern del PP es dedica a repartir diners a empreses forasteres i a nomenar més personal de confiança. Però en canvi les despeses en serveis i reparacions s’ha vist reduït i les inversions en activitats productives (sòl industrial, per exemple) són nul·les”.

 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *