El BLOC d’Alcoi demanarà en el ple que el Govern Municipal renuncie, de moment, al bulevard.

ImageEL BLOC D’ALCOI DEMANARÀ EN EL PLE QUE EL GOVERN MUNICIPAL RENUNCIE, DE MOMENT, AL PROJECTE DEL BULEVARD

Paco Blay: "Els diners són de tots els alcoians, i per això cal retallar despeses no urgents ni prioritàries: la del bulevard n’és una d’elles, i més en temps de caiguda de la recaptació dels ingressos municipals”

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha informat que presentarà en el proper Ple de l’Ajuntament d’Alcoi tres Precs al govern municipal del PP: un sobre la retallada de despeses que a nivell estatal va a portar-se a terme –la renuncia al projecte del bulevard-, i dos més que són recordatoris d’acords anteriors acceptats pel govern local i no complits encara.

El primer Prec serà una proposta per a què, donades les circumstàncies actuals de crisi econòmica i caiguda forta de la recaptació, i la consegüent necessitat de retallar despeses no urgents ni prioritàries, el govern local renuncie al projecte del bulevard. “Les raons són moltes (encara s’ha de fer la consulta popular, el deute municipal ja és molt elevat i aquest el prolongarà durant 20 anys, no és prioritari ni urgent després d’oberta l’autovia, etc.), i esperem que el govern de Sedano l’accepte, ja que la situació actual és la més favorable a l’ajornament del projecte. Mentrestant, es pot consensuar el projecte, millorar-lo i buscar finançament exterior”.

El altres dos Precs fan referència a dos compromisos adquirits pel govern municipal a Precs que en el seu moment va formular el BLOC, els quals van estar acceptats, però que encara no s’ha portat a terme. Un recorda que en el passat juliol es va aprovar estudiar els “BUS festa” per als joves, per tal que puguen acudir amb seguretat a les festes del pobles de la comarca en l’estiu, i l’altre es referiex al directori que s’hauria de posar en l’ascensor nou que s’ha posat a l’edifici noble de l’Ajuntament, per tal que els ciutadans puguen conèixer els serveis que en cada planta poden trobar. “En gener va dir el govern municipal que estaven fent-lo, i quatre mesos després encara no s’ha posat”.

 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *