El BLOC d’Alcoi denuncia que el Govern de Sedano no fa tot el que pot per atraure turisme.

ImageEL BLOC D’ALCOI DENUNCIA QUE EL GOVERN DE SEDANO NO FA TOT EL QUE POT PER ATRAURE TURISME CAP A ALCOI

Rafa Carbonell: “La setmana passada va haver una convenció important de tour-operators anglesos a Benidorm, i cap membre del govern d’Alcoi sembla que no es va molestar a fer-hi acte de presència, per tal d’oferir les possibilitats turístiques de la ciutat i participar en les seues activitats”.

El regidor del BLOC i candidat a l’alcaldia d’Alcoi, Rafa Carbonell, ha denunciat el que considera una pèrdua greu d’oportunitats del govern de Sedano per al turisme de la nostra ciutat, en no participar activament els responsables del PP local, la setmana passada a Benidorm, en una Convenció davant més de 500 tour-operators que s’hi van concentrar per analitzar i per estudiar les possibilitats del turisme, en els propers mesos.

Carbonell destaca que aquestes són les vertaderes oportunitats de rellançar el turisme a la nostra ciutat, ja que malgrat els molts titulars de premsa que el govern del PP busca generar, en realitat no serveixen de molt, perquè el turisme a Alcoi no acaba de consolidar-se, ni de ser creïble de veritat. “Ni el viatge fester als Estats Units ni l’expedició al Japó han servit de revulsiu per al turisme local, malgrat la quantitat de diners que va costar a tots els alcoians”.

El regidor del BLOC insisteix que la Convenció de Benidorm era molt més important que no la superficialitat de repartir fullets informatius a les platges o passejar-se en camell per riu; accions que solament servixen com a titulars de premsa exòtics, però no incrementen per a res el nombre de turistes. “En la Convenció estava el centre de l’activitat turística on es prenen les grans decisions, s’orienten les destinacions i activitats dels turistes i es detecta la tendència bàsica de l’activitat. I la participació activa d’Alcoi hagués estat molt important; el govern de Sedano, però, no ho ha considerat rellevant, i preferix llançar el turisme i les nostres rutes entre els alcoians, i no entre els forasters. Sembla que la prioritat de l’alcalde Sedano són més els seus interessos partidistes de la campanya electoral, que no potenciar el turisme; sector que pot contribuir econòmicament a pal·liar una mica els efectes de la crisi, en la nostra ciutat”.

Carbonell recorda que la política de congressos pot ser interessant, però no deixa de ser una qüestió puntual i poc regular, com han mostrat els professionals de l’hostaleria. “Cal buscar un major i sistemàtic flux de visitants, i aquests es troben molt més entre els professionals del turisme, com els tour-operators reunits a Benidorm, que no en les activitats esporàdiques que no donen al sector més que uns xicotets ingressos desiguals i puntuals”.

Rafa Carbonell. Regidor del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *