Compromís farà d’Alcoi la capital industrial de l’interior Valencià.

ImageCOMPROMÍS FARÀ D’ALCOI LA CAPITAL INDUSTRIAL DE L’INTERIOR VALENCIÀ

Enric Morera: “Hem de reforçar la condició de clúster d’Alcoi, juntament amb la Vall d’Alabida;  i per a això fa falta una bona xarxa de comunicacions i de transferència de tecnologia des de la Universitat les empreses. La situació estratègica d’Alcoi és bona”.

Els regidors del BLOC d’Alcoi Paco Blay i Rafa Carbonell, han estat els amfitrions per a presentar als diputats de Compromís, Enric Morera (BLOC) i Mireia Mollà (Iniciativa) i al portaveu d’Els Verds-Esquerra Ecologista, Carles Porcel, els quals han visitat la ciutat d’Alcoi per a donar a conèixer les línies bàsiques de la Coalició Compromís, la formació en la que BLOC-Iniciativa-Verds es presentaran a les properes eleccions autonòmiques.

Amb l’aval del treball fet a les Corts Valencianes, la Coalició Compromís es presenta com una alternativa a les polítiques improductives i destructores del PP, així com l’incapacitat del PSOE de fer oposició. Segons Enric Morera, “Compromís aposta per recuperar la il·lusió, per fer polítiques reals i efectives que reclamen els ciutadans per a solucionar els problemes del dia a dia des d’una perspectiva valencianista, progressista i ecologista”.

Morera ha incidit que la Coalició Compromís serà una formació que defensarà a les Corts Valencianes els interessos d’Alcoi, com ho estan fent en l’actualitat Paco Blay i Rafa Carbonell i que, a partir de maig de 2011, serà encara més efectiu amb l’equip que, liderat per Carbonell, entrarà en l’ajuntament alcoià.

Les infraestructures, les polítiques actives per a generar ocupació i riquesa, les iniciatives respectuoses amb el medi ambient, el respecte amb la cultura, la promoció turística de les nostres festes… són línies bàsiques per a posar en pràctica i que defensarà Compromís com ja ho està fent en les Corts. “Disposar a Alcoi d’una extensió de la Universitat Politècnica, és un avantatge estratègic que cal potenciar per a reforçar el clúster industrial de l’Alcoià-Comtat i la Vall d’Albaida. La línia Alcoi-Xàtiva i la seua prolongació fins a Alacant són fonamentals per al desenvolupament d’aquestes comarques d’interior”

Els diputats de Compromís han recordat que en l’actualitat són l’única oposició existent a un PP paralitzat per casos de corrupció i molt donat al balafiament dels recursos públics. La diputada Mireia Mollà, qui serà la cap de llista de Compromís per la província d’Alacant, ha deixat molt clar que existeix “una altra manera de fer política, d’escoltar a la gent i de portar les seues propostes endavant. I això és el que fem nosaltres”.

Des d’Els Verds-Esquerra Ecologista del País Valencià, Carles Porcel han apostat per fomentar una economia verda i productiva, que tinga continuïtat en el temps i que genere riquesa, afirmant que sí és possible, com ha ocorregut en el programa “New Green Deal” que s’està aplicant amb èxit a Alemanya. “Això “és totalment aplicable a la realitat alcoiana, una societat que ha estat capdavantera industrialment i que ho pot tornar a ser”, ha dit.

Enric Morera ha assegurat que des del BLOC i des dels partits que formen Compromís, es treballarà per assolir la condició d’Alcoi com a capital de l’interior valencià i com un referent de las indústria moderna, productiva i generadora d’ocupació, front a les polítiques destructores de treball que ha generat el PP en els seus anys de govern a Alcoi i també al País Valencià.

 Image

 

Image

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *