El Govern d’Alcoi informa que en agost les brigades han atés totes les necessitats més urgents de la ciutat.

Paco Blay: “Malgrat l’aparent aturada d’activitat de la ciutat en el mes d’agost, les brigades no han parat tant de desenvolupar les seues activitats ordinàries com d’atendre les necessitats més urgents que s’han presentat” .

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

 

 

El regidor d’Espai Comuns i Qualitat Urbana (ECQU) de l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha informat que malgrat l’aparent aturada d’activitats que suposa en les ciutats l’arribada del mes d’agost, a Alcoi les diferents brigades han desenvolupat les seus tasques ordinàries dins les possibilitats laborals que el període vacacional imposa i al qual tots els treballadors tenen dret.

Segons el responsable de la regidoria d’ECQU, durant el mes d’agost ha hagut en tot moment a l’Ajuntament, disponibles i operatius, més de la meitat del components de les brigades per atendre tant les tasques ordinàries de manteniment de la ciutat com les necessitats puntuals i/o urgents que es pogueren presentar.

Blay insisteix que de vegades les brigades es troben desbordades perquè a més de les tasques ordinàries, diferents col·lectius, com Associacions de Veïns sobretot, demanen a l’Ajuntament material d’infraestructura (taulons, cadires, escenaris) per a celebrar les seus festes i activitats. I com que són activitats puntuals que no admiteixen demora, quasi sempre que es presenten aquests situacions l’Ajuntament ha de distraure operaris de les altres brigades –la d’obres principalment- per a reforçar la brigada de serveis per tal de poder enllestir a temps les tasques puntuals esmentades. “Per aquest motiu, no sempre lles brigades municipals poden atendre amb la rapidesa que voldrien les diferents tasques de manteniment de la ciutat”.

Acaba la seua nota el regidor manifestant el seu “agraïment als ciutadans que no solament es comporten de forma cívica col·laborant amb el bon ús del mobiliari i les infraestructures urbanes, sinó que a més adverteixen als diferents departaments municipals dels diferents desperfectes que van observant i proposant millores per a la bona qualitat urbana de la nostra ciutat”.

Paco Blay

Regidor d’Espais Comuns i Qualitat Urbana

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *