David Abad: “Són serveis fins ara els han assumit empreses multinacionals, i ara caldria separar-los en distints contractes. L’objectiu de Compromís és crear ocupació i riquesa en l’àmbit local i donar suport a empreses d’economia social.”

El grup municipal de Compromís presentarà en el pròxim Ple un prec en què sol·licita que s’actualitzen i es revisen distints contractes de serveis que té l’Ajuntament amb empreses concessionàries, i que ja fa molt de temps que han caducat. Concretament els de Recollida de Brossa i Neteja Viària de la ciutat i el de Neteja d’Edificis Municipals.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

El portaveu del grup, David Abad, proposa que se separen els contractes de Recollida de Brossa i Neteja Viària i que en la Neteja d’Edificis es facen lots reduïts perquè hi puguen concursar petites empreses d’àmbit local o comarcal. “En aquest sentit cal donar suport  a tots aquells emprenedors que vulguen consolidar o crear empreses d’Economia Social” —puntualitza el regidor.

Per a Abad: “És fonamental que l’Ajuntament siga el motor d’aquest tipus d’iniciatives i en temps de crisi hauria de reunir, assessorar i als treballadors de les empreses concessionàries actuals perquè constituïsquen cooperatives de treball associat i puguen optar a tots els concursos que hi ha a la vista”.

David Abad, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.