Anna Climent: “Segons hem llegit en algun mitjà de comunicació, presumiblement algun camió de la brossa d’Alcoi potser estiga treballant on no li toca” 

La regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Anna Climent, ha explicat que preguntarà en la Comissió Informativa corresponent els detalls del que els mitjans de comunicació han fet públic sobre una possible utilització dels camions de la brossa fora del terme d’Alcoi, que ho tenen prohibit perquè són de fet propietat de l’Ajuntament d’Alcoi i no estan autoritzats per a intervenir fora d’Alcoi.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

La concessió de recollida de Residus Sòlids Urbans (RSU) a una empresa solament li permet utilitzar els vehicles dins el terme municipal; però segons ha publicat algun mitjà de comunicació, possiblement s’hagen utilitzat per a algun tipus de servei fora del municipi per al qual tenen la concessió. “Per això volem conèixer la realitat del problema i ho preguntarem en la Comissió Informativa corresponent”.

En cas de resposta afirmativa, el govern hauria de d’exigir a l’empresa un rigorós compliment del contracte i exercir sobre ella una major vigilància en defensa dels interessos del alcoians.

Anna Climent i Montllor, regidora del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

.