Paco Blay: “No sabem ben be què vol fer el govern amb l’edifici de la Placeta de la Mare de Déu perquè ni informa dels detalls, ni sembla que pense obrir consultes als ciutadans”

El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha manifestat que el govern no informa dels detalls del projecte de trasllat de la Policia Local a l’edifici de la Mare de Déu així com de la nova reubicació del departament de Serveis Socials a l’edifici del carrer Casablanca.

Segons Blay, “malgrat haver preguntat des de l’’oposició sobre els detalls dels projectes, les remodelacions que s’hagen de fer en els dos edificis i la despesa que implicarà tot aquesta remodelació de dependències i serveis municipals, el govern sempre ha donat la mateixa resposta: no hi ha projecte redactat encara, ni està quantificada la despesa possible”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

El regidor manifesta la seua estranyesa perquè fa mesos que el govern va anunciar formalment tots aquest canvis, molt importants per als serveis que l’Ajuntament ha des prestar els ciutadans, però segueix sense concretar res. “Per això pensem que aquest silenci i falta d¡’informació solament pot respondre a dues possibilitats: o realment no ho tenen, amb la qual cosa confirmaria la crítica que des d’alguns sectors es fa en el sentit que fan poca faena (o “venen fum”); o que sí ho tenen però no volen informar a l’oposició perquè no els pugam criticar el projecte.”.

Blay recorda que una decisió tan important per als serveis que l’Ajuntament presta als ciutadans s’hauria de sotmetre a informació o consulta pública abans de tot perquè els ciutadans hi puguen manifestar-se al respecte i fer les seues aportacions: “molt de parlar de participació ciutadana, però una decisió com aquesta sembla que la tenen amagada, de moment”.

En qualsevol cas, des de Compromís recorden que sempre han considerat que el trasllat de la Policia Local a l’edifici de la Mare de Déu és un error, que allunyarà del Centre una servei tan important com el de seguretat ciutadana.

Paco Blay, regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *