Intervenció de David Abad al Ple anunciant la seua marxa

Volia anunciar-vos que este serà el meu últim Ple a l’Ajuntament d’Alcoi. A finals d’agost presentaré la meua renúncia com a regidor d’este Ajuntament.

Alguns d’ací sabeu quina ha sigut la situació familiar durant els últims mesos on s’han trencat els plans de vida familiar que un té sempre al cap. Uns plans de vida que són com el vidre: fan pinta de ser durs però un colp inesperat els fa molt fràgils.

I disculpeu-me que conte alguns detalls, però crec que és necessari perquè s’entenga.

El vidre es va clavillar quan el nostre company de corporació Raül ens va deixar l’1 de març, però és que 20 dies després, de manera sobtada, va faltar el meu cunyat, de 42 anys. I el vidre dels plans es va trencar en mil trossets.

Comencem a valorar la possibilitat d’anar a viure més prop de la germana de la meua dona que lògicament és la que s’ha endut la pitjor part. Enmig d’eixa reflexió, un resultat “positiu” en una analítica d’un altre familiar d’eixa malaltia que ningú vol escoltar, ens fa decidir-nos a fer els tràmits per un trasllat de la faena de la meua dona.

El divendres passat es publicaven els llistats i li han donat destí a València. Això va a implicar un canvi de residència familiar abans de l’1 de setembre i implícitament la meua renúncia com a regidor. Com diuen “la família és el primer”.

He dubtat molt en si dir-ho ací o no… en si dir-ho hui o no, o en si contar algun detall o no…. però al cap i a la fi, a banda d’adversaris polítics, també som companys de corporació i crec que val la pena fer-ho precisament en el lloc on es constitueix la corporació.

Voldria donar-vos les gràcies a tots i totes els que esteu hui ací i a tots els que han passat, als funcionaris de la casa i als militants i simpatitzants i als regidors d’esta comarca del partit pel seu suport. He aprés molt i moltes coses en esta casa, i tinc molt que agrair.

Espere que en este temps que he sigut regidor alguna cosa bona per Alcoi haguem fet. Eixa ha sigut sempre la intenció.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Pep Frasés Vaello diu:

    David portem molts anys coneixent-se. Sé que has pegat molts bacs per arribar a l’Ajuntament d’Alcoi i que moltíssima gent sent que te’n vages. Heu demostrat a tots els alcoians que sou polítics bons. Anna se’n v a anar i vosaltres amb gran companyerisme la vareu seguir; vareu demostrar que ereu companys i no la vau deixar sola, perquè sabieu que Anna era molt honrada i deixareu de cobrar el sou de regidors. Ara pense que esteu fent un gran treball, però comprenc el teu problema personal i espere vore’t prompte en l’ajuntament de Valencia com a regidor. Enhorabona per la teua honradesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *