Màrius Ivorra: «Noves ajudes de la Conselleria de Marzà per als centres educatius»

El portaveu i regidor Màrius Ivorra ha declarat «Aquesta setmana hem tingut una reunió a la nostra ciutat en tècnics de la Conselleria d’Educació, on entre altres temes ens van informar de la nova convocatòria ajudes econòmiques destinades als centres educatius privats concertats»

Segons el regidor Ivorra «En aquesta línia han destinat un import de 420.100,00 euros, en ajudes per al desenvolupament de programes per a la reducció de l’abandonament escolar i per al desenvolupament de la compensació educativa, per al curs 2017-2018».

«Aquestes subvencions van destinades als centres privats concertats que impartisquen Educació Infantil (segon cicle), Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Educació Especial de la Comunitat Valenciana. Aquesta és una nova convocatòria d’ajudes que demostra que la Conselleria està realitzant esforç per aconseguir una educació de qualitat tant en l’educació pública com en la concertada» finalitza el regidor de Compromís a la nostra ciutat.

Màrius Ivorra
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *