Climent: “Obert el termini per demanar subvencions per a canvi de calderes més eficients”

La regidora Anna Climent ens ha informat que l’IVACE, organisme depenent de la Conselleria d’Economia, dirigit per l’alcoiana Júlia Company ha presentat la convocatòria d’ajudes per a la substitució de calderes per altres més eficients.

Des que va ser nomenada directora de l’IVACE, l’interés de Júlia Company, recolzada per conseller Rafa Climent per la millora de la qualitat de vida de la ciutadania de la Comunitat Valenciana, està avançant en la promoció de la qualitat dels habitatges, aquesta vegada des de la perspectiva de les necessitats particulars d’aquests, fomentant la reforma interior dels immobles mencionats.

Aquesta iniciativa es concreta en un Pla de Reforma Interior d’Habitatges, Pla Renhata, que preveu subvencions a les persones propietàries, usufructuàries o inquilines de l’habitatge, per a actuacions sobre els elements privatius d’aquests i dirigides a l’adequada conservació de l’immoble, la millora de la seua qualitat, sostenibilitat, accessibilitat i habitabilitat.

El parc de calderes domèstiques de les llars del País Valencià posseeix una notable antiguitat, la qual cosa comporta un consum d’energia més elevat del que es podria esperar, amb aquesta línia d’ajudes es pretén reduir les despeses familiars per calefacció a més de reduir la petjada del carboni dels nostres habitatges.

Continua Climent “segons ens han informat, podrà acollir-se a aquestes ajudes qualsevol persona física propietària, arrendatària o usufructuària d’un habitatge situat al País Valencià. Serà subvencionable el cost de la caldera, el sistema de control/regulació i la instal·lació de la caldera (muntatge i desmuntatge). I la quantia de l’ajuda, aportada serà de 250 euros per caldera substituïda”

Per altra banda l’empresa instal·ladora adherida al Pla Renove Renhata de calderes aportarà un descompte de 50 euros en la factura.

Per finalitzar Climent indica: “El termini de presentació de sol·licituds començarà el 29 de gener de 2018 i finalitzarà el 14 de juny de 2018, esperem que molts alcoians es puguen veure beneficiats per aquestes ajudes”

Per a més informació:
http://www.dogv.gva.es/datos/2018/01/15/pdf/2018_283.pdf

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *