Doménech: La prioritat de Compromís el benestar de les persones.

Compromís ha aconseguit que els pressupostos isquen endavant amb dues prioritats, la reactivació de l’activitat empresarial-comercial. Però el benestar de les persones està per damunt de totes les prioritats.

Els parcs són els espais de lleure de tota la comunitat, és la natura artificial que hi ha a les ciutats i que permeten que els nens juguen, la gent major faça conversa i la resta de població en gaudisca. Un correcte funcionament d’aquestes infraestructures és vital per a l’harmonia.

Per això Compromís ha proposat que en el pressupost es reforcen dos punts de la ciutat que considerem que estan infradotats. Un són els descampats de baix de l’Horta Major que a dia de hui, i fins que no es faça el boulevard estaran en un limb. Sense perdre de vista eixe horitzó, Compromís demana que es faça un parc amb jocs infantils que arreplegue a la gent dels tres centres educatius propers (Horta Major, Tomàs Llacer i Andreu Sempere) més tota la gent que viu en aquesta part alta de la ciutat a la què el Romeral els queda un poc lluny.

Una altra zona de l’eixample que sí que té parc és la Font de l’Horta però no n’hi ha prou amb tindre el parc, cal que estiga en condicions. Aquest espai està ara estropejat, amb fanals que no funcionen, el paviment presenta badalls, el mobiliari està vell i estropejat i hi ha nombrosos desperfectes per vandalisme.

Si volem que la nostra ciutat siga amable necessitem tindre cura de l’entorn més pròxim. I des de Compromís estem fent força per aconseguir-ho.

Ubicacións proposades per Compromís per al parc de zona Horta Major

Begonya Domènech
Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *