La regidora Begonya Domenech declara «la falta de previsió del govern de la ciutat deixa tirats al carrer als usuaris de l’autobús novament aquest cap de setmana, mentre l’ajuntament celebrava una activitat per a fomentar el transport urbà sostenible a la nostra ciutat»

El govern socialista havia planificat activitats des de diferents regidories per al dia 5 i 6 de maig per fomentar els hàbits sostenibles mitjançant el transport públic. Malgrat això, va deixar sense servei d’autobús a una gran quantitat d’usuaris, que com tots els diumenges utilitzen aquest transport per fer les seues compres al mercat de Batoi o pujar al cementeri municipal. Els usuaris sense cap tipus d’informació a les parades veien passar els autobusos de llarg.

Aquest «modus operandi» de la regidoria ve reproduint-se als últims mesos, deixant als usuaris dels autobusos urbans, la majoria d’edat avançada i sense cap informació impedint així planificar alternatives. Aquest mateix cas va ocórrer en festes.

Des de Compromís no entenem com volen afavorir l’ús d’un mitjà de transport si els usuaris no tenen la informació necessària per a utilitzar el mateix. Demanem al govern major planificació i cada vegada que s’hi faça algun canvi de mobilitat pel motiu que siga, s’informe en temps als usuaris de transport públic i a tota la ciutadania.

Begonya Domenech
Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi