Ivorra «Donem el nostre suport a les reclamacions dels pensionistes»

El portaveu de Compromís a l’ajuntament d’Alcoi ha declarat: «Per a nosaltres la política ha de fer-se per a les persones i des de les persones, així no pot ser d’altra manera, estem a favor de les mobilitzacions de la plataforma en defensa del sistema públic de pensions, i participarem en les concentracions»

Per al regidor Ivorra : «ens sembla licit, que en un moment on el govern central se li ompli la boca amb la recuperació econòmica, no s’obliden d’atendre a les reclamacions dels pensionistes, una pujada del 0,25% en les pensions i la derogació del factor de sostenibilitat. Nosaltres responem a la crida per la “dignitat” en les pensions per part de la tercera edat i assistirem a la trobada del pròxim dissabte. També animem a tota la gent, independentment de l’edat a assistir a la concentració del dissabte 26, i donar suport als pensionistes i a les seues pretensions, que consideren realistes»

Màrius Ivorra
Regidor i Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *