L’ocupació de cases s’està “popularitzant” a Alcoi

Preguntarem al govern per quins seran les accions previstes per fer front de les queixes veïnals del carrer Casa Blanca al ple de demà en el torn obert de paraula.

L’ocupació d’habitatges buits a la ciutat per part de «gent incívica» està creant problemes de convivència en molts dels carrers del centre de la ciutat. Al seu moment, des de Compromís denunciàrem els problemes que hi havia al carrer Sant Francesc i a altres zones, on els ocupes pressionaven a les persones majors que vivien als edificis perquè fugiren. Aquest tipus d’ocupació produït per gent incívica acaba provocant l’abandó total, perquè la gent que ja vivia en ell no suporta els greus problemes de convivència i assetjament als que són sotmesos.

Aquest problema està popularitzant-se a Alcoi, al carrer Sant Joan, l’Escola, Verge d’Agost, Casa Blanca, Santa Llúcia, Indústria, Caramanxel… fins i tot ha arribat a l’Avinguda País Valencià i a xalets d’alguna urbanització.

Som conscients que aquest problema no és nou, i que no és senzill, però volem saber quines són les accions que el govern de Toni Francés ha realitzat i quins té previstos. Els veïns i la ciutat no es pot permetre més inacció per part del govern de Toni Francés.

Elisa Guillem
Regidora Compromís Alcoi